Mikroneulaus

mikrone

Mikroneulaus n. 1½h, 1 kerta 140 ja 3 -kerran sarjahoito 390
+kaula ja degolte alueet +40€/ hoito

- Alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, neulaus ja naamio.

Mikroneulauksessa värähtelevä kohtisuora mikroneulaus -teknologia käyttää 12 -neulaista mikroneulauspäätä, joka lävistää ihon kohtisuoraan automaattisesti värähdellen. Ihon mikroneulaus stimuloi kollageenin tuotantoa samalla kun se luo ohuita kanavia ihoon. Kanavat voivat kuljettaa ihoon jopa 80% enemmän tärkeitä ravintoaineita.

Ravintoaineet kulkeutuvat syvälle ihon fibroplasteihin ravitsemaan dermistä, eli ihon syvempää kerrosta ja kantasolukerroksensoluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, se elpyy, kollageenin muodostus lisääntyy ja ihon uudistuminen nopeutuu.

Mikroneulaus on  tehokas, veitsetön hoito, kun haluat hoitaa iholtasi vanhenemisen merkkejä (rypyt ja juonteet), arpia (akne, raskaus, kirurgiset toimenpiteet) ja hyperpigmentaatiota (maksaläiskät, muu ihon epätasaisuus). Mikroneulaus vahvistaa myös auringon vaurioittamaa ihoa. Couperosaiho vahvistuu ja ihon väri tasoittuu.

Mikroneulaus tehdään yleisimmin 3-6 kerran sarjahoitona 4 viikon välein. Saat huomattavasti suuremman hyödyn mikroneulauksesta, kun stimuloivia hoitokertoja on säännöllisesti ja sarjana.

 Kiinteyttää ja elvyttää ihoa, lisää kollageenin muodostusta ja tehoaa ikämuutoksiin esim. kasvoissa, kaulalla, dekoltella.
- häivyttää arpia ja aknearpia
- häivyttää raskausarpia
- pienentää huokosten kokoa.
TastaVaraamaan

Kauneushoitola KultainenAurinko varaa oikeudet tuote- ja hinta muutoksiin.